Projectmanager

met lef

Projects by Jikke 

Duik met me in een nieuw project

Uit een gebeurtenis, idee of creative concept groeit vaak een project. Maar dat brengt ook veel vragen met zich mee: waar begin ik, wat moet er allemaal geregeld worden en hoe vind ik hier de juiste mensen voor? Ik help je graag om jouw nieuwe project een kickstart te geven en gedurende het hele traject het management op me te nemen. Van initiatie tot implementatie: ik zie elk project als een nieuwe uitdaging.

We starten met een tijdlijn van taken die opgepakt moeten worden. Ik pak zaken op en geef concrete taken door aan de juiste personen. Welke zaken doe jij zelf en waarvoor hebben we andere partijen nodig? Vanuit mijn netwerk van (jonge) ondernemers verbind ik je graag met de mensen die jij nodig hebt. Gedurende het hele project behoud ik een helikopterview, zodat ik blijf toezien op zowel hoofd- als randzaken en uiteraard het einddoel.

Of draag een lopend project aan me over

Soms is het overdragen van een project onvermijdelijk. Uit noodzaak, of gewoon om je eigen handen vrij te maken zodat jij je kunt focussen op andere zaken en je meer rust ervaart. Die rust geef ik je graag, want alle management- en projectgerelateerde taken kun je zonder problemen aan mij overdragen. Je kunt op mij vertrouwen, want als aanpakker met een oplossingsgerichte mindset stop ik niet voordat alles tot in de puntjes geregeld is.

We gaan samen om tafel om te bespreken wat de context is, welke afspraken zijn vastgelegd en wie de huidige betrokken partijen zijn. Binnen no time weet ik alle ins en outs van jouw project. Ik voel de goed projectcultuur aan zodat de overdracht vloeiend verloopt. En ik zorg dat alles zonder problemen doorgaat, opgepakt wordt en voor elkaar komt.

Kan ik helpen bij jouw project?

 

Als geen ander begrijp ik welke verantwoordelijkheid een projectmanager draagt om een project tot een succes te brengen. De regel ‘zeggen wat je doet, en doen wat je zegt’ is goud voor mij. Ik hou van duidelijkheid.

Laat mij jouw project managen

Of kom eerst tot een creative concept