Een evenement

als een ware belevenis

Events by Jikke 

Een eventmanager met mogelijkheden

De organisatie van een evenement bestaat uit veel verschillende onderdelen. En voor een organisator komen daar vaak veel stress, nervositeit en talloze slapeloze nachten bij kijken. Dat is nergens voor nodig: ik bespaar je die graag. Als eventmanager zorg ik dat de organisatie en het evenement naar behoren verlopen. Op mij kun je vertrouwen: ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe, zodat ik je verwachtingen overtref.

Ik ben verslaafd aan details, maar kan ook heel goed uitzoomen zodat ik een helikopterview over jouw event behoud. Zo heb ik altijd oog voor het totaalplaatje en weet ik dat alles klopt. En ik stop niet voordat alles tot in de puntjes geregeld is. Opdrachtgevers prijzen me om mijn flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en aanpakkersmentaliteit.

Een netwerk vol krachtpatsers

Een evenement tot groot succes brengen kan niemand alleen. Daarom zoek ik in mijn brede netwerk de kennis, vaardigheden of materialen die ik zelf niet in huis heb. Aan de voorkant blijf ik jouw aanspreekpunt, want dat is wel zo gemakkelijk. En aan de achterkant geef ik taken door en zet ik mijn netwerk in om jou zo goed mogelijk te faciliteren. Tijdens de voorbereiding en het evenement zelf alle partijen bij elkaar brengen: dát geeft me energie. Iedereen doet datgene waar hij écht goed in is, en dat zie je terug in het eindresultaat.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Jouw creative concept

Veel mensen hebben een idee of wens. Maar hiermee starten is niet altijd even vanzelfsprekend. Ik help je graag antwoorden te vinden op vragen en begeleid je in het proces van idee naar projectstart.

Zet me in voor jouw project

Uit een gebeurtenis, idee of creative concept groeit vaak een project. Als projectmanager help ik graag om jouw nieuwe óf lopende project tot groot succes te brengen. Ik pak zaken op en zorg dat het geregeld wordt.