Make things happen

Ik denk mee, adviseer, geef die extra creatieve draai aan projecten en schakel mijn netwerk in om deze te laten slagen. Mijn expertise ligt bij het bedenken van vele soorten marketingactiviteiten. Dit doe ik door middel van een persoonlijke en directe aanpak. Van het uitrollen van een goed idee tot het behalen van een succesvol eindresultaat waarin ik verwachtingen wil overtreffen. Ik ga graag aan de slag met jouw bedrijf of project en neem hierbij je management- en organisatie gerelateerde taken uit handen! Samen kijken we naar hoe we dit gaan inrichten.

Driven by Projects

MARKETING

Wij denken en werken in projecten. Ik denk mee over de opzet van strategieën en creëer content om zo een nieuwe, creatieve draai te geven aan jouw bedrijf of project!

ORGANISEREN

Een (tijdelijke) professional nodig in het organiseren van jouw evenement? Met ons uitgebreide netwerk, enthousiasme en gedrevenheid coördineer en regelen we jouw evenement van A tot Z!

CREATIEF

Ga net een stapje verder en communiceer anders dan al die anderen! Samen kijken we naar de mogelijkheden die er zijn en kijken we verder dan bekend is. Wij zorgen ervoor dat creatieve concepten ook daadwerkelijk gerealiseerd worden!

Driven By